st

Nyhetsbrev


Skriv in din mailadress så skickar vi senaste nytt.

Holmen Studio

Behöver du en gedigen studioinspelning eller räcker en demo? Vår studio är välutrustad och kan spela in det mesta. Läs mer »


Ringsignaler

Ladda ner gratis! »
PA - SCENLJUD

Musik - konserter
Holmen Music erbjuder också PA och scenljud.

Här finns gedigen ljudkunskap och högkvalitativa utrustningar för evenemang med publik upp till max 500 personer beroende på lokal och musikstil (max uteffekt 2 000 w).

Vi ger gärna råd om lämplig storlek och prestanda på utrustningen utifrån kundens behov. Vi är särskilt kunniga på scenljud för akustiska instrument.

Konferens - event - mässa
Vi ger de bästa förutsättningarna för en lyckad konferens/event/mässa genom att garantera hög ljudkvalitet till publiken från talare och andra medverkande.Kvaliteten på utrustningen är viktig men lika avgörande är placeringen av mikrofoner och högtalare i rummet och de medverkandes mikrofonteknik.
Många arrangörer satsar mycket pengar på bra och kända medverkande i sina program. Samtidigt glöms betydelsen av god ljudkvalitet. Bra talare kommer aldrig till sin fulla rätt om de hörs dåligt eller att publiken störs av skrapljud, brus eller pip från mikrofoner och högtalare.

Vi instruerar gärna talarna i grundlläggande mikrofonteknik för bästa ljudkvalitet.

Trådlösa mikrofoner

För att ge de medverkande stor rörelsefrihet på scenen använder vi även trådlösa mikrofoner - headset, diskreta "myggor" eller handmikrofoner.

Trådlös handmic

Mygga
 
Priser
Förutsättningarna för olika uppdrag varierar så mycket att vi inte lämnar några standardpriser.

Ring och få en ungefärlig prisuppgift eller begär en offert.

Tel: 070-721 77 96    Mail: home(snabel-a)holmenmusic.com
 

AKTUELLT

JEANETTE


Spelar in CD »


PÅ TURNÉ

Vem spelar
Var och När »