Nyhetsbrev


Skriv in din mailadress så skickar vi senaste nytt.

Holmen Studio

Behöver du en gedigen studioinspelning eller räcker en demo? Vår studio är välutrustad och kan spela in det mesta. Läs mer »


Ringsignaler

Ladda ner gratis! »
GUBB

Gävleborgs Ungdoms Big Band

Tankar om GUBB

Magnus Lindgren:"Jag gillar skarpt den hungriga spelglädjen och målmedvetenheten som detta band har. En skön envishet att hela tiden utvecklas och höja nivån och ha spellusten i fokus.

Bertil Fält som leder bandet blir jag väldigt inspirerad av. Hans engagemang smittar av sig. Jag är helt säker på att om bra några år är det många från det här bandet som är etablerade musiker och bidrar med sin personligheter till ett rikare musikliv i Sverige och internationellt. GUBB har en har en självklar och viktig roll i svenskt musikliv. Storband är för jazzen vad symfoniorkestern är för den västerländska konstmusiken."

Jojje Wadenius:
"Jag har funnit det otroligt inspirerande att arbeta med GUBB, dels för att bandet haft så många fina talanger, som jag säkerligen kommer att få höra mer ifrån, dels för att det har varit så imponerande att följa Bertil Fälts helt underbara sätt att leda och entusiasmera ungdomarna.

Jag önskar att det skulle finnas många liknande grogrunder för unga svenska musiker och hoppas innerligt att alla andra län ska följa Gävleborgs goda exempel, så var snäll och se till att alla Potentiella beril Fältar från resten av landet får komma på studiebesök!!".Utgivna CD-skivor

GUBB 2004
Läs mer och lyssna! »