Studio/PA

Vår välljudande studio

Holmen Studio är vår egen ljudstudio för inspelning, mixning och mastring. Vi har bred musikalisk erfarenhet och behärskar de flesta musikstilar. Vi har utvecklat särskilt kunnande om inspelning av akustiska instrument. Holmen Studio lämpar sig för allt från professionella produktioner till enklare demo-projekt.

mixerbord400ny2

Studion kommer dit du vill
Studions utrustning är flyttbar så vi kan komma och spela in i den lokal som passar bäst för dina behov.

Musiker, producenter och arrangörer
Vi samverkar med många musiker och producenter inom de flesta musikstilar. Förutom hela produktioner kan du exempelvis beställa stråk- och körbakgrunder, instrumentalsolon och ljudjinglar.

Priser
Förutsättningarna för olika produktioner varierar så mycket att vi inte lämnar några standardpriser. Kontakta oss så får du en ungefärlig prisuppgift.

Tel: 070-5889144 Mail: lennart.ostblom@holmenmusic.com

PA-ljud

Vi erbjuder också PA-ljud för publik upp till 500 personer.

OM OSS

Välkommen till Holmen Music!

Ett oberoende skivbolag som ger ut skivor inom folkmusik, barnmusik, visa, jazz och rock/pop.

KONTAKTA OSS

 

Produktioner

De flesta skivorna är helt egna produktioner men vi är också öppna för samarbete med artister om olika former av utgivning. Det kan gälla hel produktion eller enbart inspelning och/eller mixning, mastring, CD-pressning, konvolut-layout etc. Välj den del som bäst passar dina behov. Vi erbjuder bra priser med kända presserier i Sverige.

 learn more

 

Studio

Holmen Music har egen välutrustad mobil studio som klarar de flesta uppgifter och som ger en stabil grund för bolagets produktioner.

 learn more

 

PA-ljud

Vi erbjuder också PA-ljud för publik upp till 500 personer. Se särskild presentation.

 learn more

 

Förlag

Holmen Music är också förlag varför det finns möjligheter för kompositörer och textförfattare att hos oss förlägga musik och ge ut musik i notform.

 learn more